Titulacions: TÈCNIC EN CUINA I GASTRONOMIA, TÈCNICS EN SERVEIS EN RESTAURACIÓ, TÈCNICS SUPERIORS EN DIRECCIÓ DE CUINA Nivell professional: CAPS D'EQUIP
**Description**:**"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100%
Sota la supervisió d'un/a cap de partida, formarà part de l'equip de cuina en algun dels outlets del resort. Funcions i responsabilitats: -Mise en place
Titulacions: TÈCNIC EN CUINA I GASTRONOMIA, TÈCNICS EN SERVEIS EN RESTAURACIÓ, TÈCNICS SUPERIORS EN DIRECCIÓ DE CUINANivell professional: CAPS
Titulacions: TÈCNIC EN CUINA I GASTRONOMIA, TÈCNICS EN SERVEIS EN RESTAURACIÓ, TÈCNICS SUPERIORS EN DIRECCIÓ DE CUINANivell professional: CAPS
Descripción y responsabilidades: Gastrobar ubicat al casc antic de Girona, que aposta per una cuina creativa i de qualitat amb productes de temporada i km0,
Gastrobar ubicat al casc antic de Girona, que aposta per una cuina creativa i de qualitat amb productes de temporada i km0, es troba en cerca de CAP de SALA
Descripción y responsabilidades:Gastrobar ubicat al casc antic de Girona, que aposta per una cuina creativa i de qualitat amb productes de temporada i km0, es
Gastrobar ubicat al casc antic de Girona, que aposta per una cuina creativa i de qualitat amb productes de temporada i km0, es troba en cerca de CAP de SALA
Gastrobar ubicat al casc antic de Girona, que aposta per una cuina creativa i de qualitat amb productes de temporada i km0, es troba en cerca de CAP de SALA
Descripción y responsabilidades: Gastrobar ubicat al casc antic de Girona, que aposta per una cuina creativa i de qualitat amb productes de temporada i km0,
Gastrobar ubicat al casc antic de Girona, que aposta per una cuina creativa i de qualitat amb productes de temporada i km0, es troba en cerca de CAP de SALA
Descripción y responsabilidades:Gastrobar ubicat al casc antic de Girona, que aposta per una cuina creativa i de qualitat amb productes de temporada i km0, es
Gastrobar ubicat al casc antic de Girona, que aposta per una cuina creativa i de qualitat amb productes de temporada i km0, es troba en cerca de CAP de SALA
Grup de restauració consolidat cerca cuiner / a polivalent per incorporar-se al seu projecte de càtering, cuina in situ i 5ª gamma de cuina mediterrània de
Grup de restauració consolidat cerca cuiner / a polivalent per incorporar-se al seu projecte de càtering, cuina in situ i 5ª gamma de cuina mediterrània de
GCTPLUS ETT Reus es troba en recerca d'un/a Cuiner/a de carta per un hotel de 4* ubicat a Montbrió del Camp.Es valorarà experiència en cuina en entorns
Coneixes algú a qui li pugui interessar?Funcions i requisits de la vacant Barman Condicions que ofereix l'empresaPerspectiva de la feinaPrevisió
Coneixes algú a qui li pugui interessar?Funcions i requisits de la vacant BarmanCondicions que ofereix l'empresaPerspectiva de la feinaPrevisió
GCTPLUS ETT Reus es troba en recerca d'un/a Cuiner/a de carta per un hotel de 4* ubicat a Montbrió del Camp.Es valorarà experiència en cuina en entorns